KARS / KAĞIZMAN - MEVLANA İLKOKULU

MEVLANA İLKOKULU

şahindere mah. iskanevleri çıkmazı no1/1
Vizyon
VİZYONUMUZ:Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, ahlaklı, mantıklı düşünebilen, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi; Hazreti Mevlana’nın felsefesi ışığında cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi, şefkat ve merhamette güneş gibi, başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi, hiddet ve asabiyette ölü gibi, tevazu ve alçakgönüllülükte toprak gibi, hoşgörülükte deniz gibi ve olduğu gibi görünen göründüğü gibi olan, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi olarak yetiştirmek hedefimizdir,misyonumuzdur.
kalorifer
Şahindere Mah